Usbtiny version 2 on Vista not working
Moderators: adafruit_support_bill, adafruit

Re: Usbtiny version 2 on Vista not working

by adafruit on Thu Feb 04, 2010 5:50 pm

it is being researched, it has not been resolved in a perfectly happy way (yet)
User avatar
adafruit
 
Posts: 11742
Joined: Thu Apr 06, 2006 4:21 pm
Location: nyc

Re: Usbtiny version 2 on Vista not working

by mcsarge on Fri Feb 05, 2010 10:46 am

I am just booting and using the F8 key to choose to allow the unsigned driver. It works well, and I just need to reboot when I program devices...

Matt
<sig> Matt Sargent </sig>
mcsarge
 
Posts: 30
Joined: Sat Oct 17, 2009 2:19 pm
Location: Virginia Beach, VA

Re: Usbtiny version 2 on Vista not working

by grante on Wed Feb 17, 2010 8:31 am

Use this tool to sign the drivers with a test key and force windows to always boot in test mode. Works for me.

http://www.ngohq.com/home.php?page=dseo
grante
 
Posts: 12
Joined: Sat Jan 23, 2010 11:53 pm

Re: Usbtiny version 2 on Vista not working

by adafruit on Thu Feb 18, 2010 2:20 am

grante wrote:Use this tool to sign the drivers with a test key and force windows to always boot in test mode. Works for me.

http://www.ngohq.com/home.php?page=dseo


warning, we haven't tested this, it might be: bad, hacky, or worse...
User avatar
adafruit
 
Posts: 11742
Joined: Thu Apr 06, 2006 4:21 pm
Location: nyc

Re: Usbtiny version 2 on Vista not working

by xlinx on Fri May 14, 2010 4:00 pm

If you have the UAC turned on, choose Yes to proceed. Otherwise, you should see the command windows opened already. In the shell window, copy paste the following and hit Enter.
bcdedit.exe -set loadoptions DDISABLE_INTEGRITY_CHECKS
bcdedit.exe -set TESTSIGNING ON
xlinx
 
Posts: 3
Joined: Fri May 14, 2010 3:57 pm

Re: Usbtiny version 2 on Vista not working

by adafruit on Fri May 14, 2010 6:21 pm

thankx xlinkx!
User avatar
adafruit
 
Posts: 11742
Joined: Thu Apr 06, 2006 4:21 pm
Location: nyc

Re: Usbtiny version 2 on Vista not working

by Choba on Tue May 18, 2010 2:59 pm

hey xlinkx, for me it does not work. how do I set it back?
Choba
 
Posts: 16
Joined: Wed Oct 14, 2009 12:20 pm