YBox2 - DOA?
Moderators: adafruit_support_bill, adafruit

Re: YBox2 - DOA?

by adafruit on Wed Aug 03, 2011 1:36 pm

unfortunately you cant remove the socket, but we can send you a new socket (or you can cannibalize one you have sitting around) for a new pin. :(
User avatar
adafruit
 
Posts: 11740
Joined: Thu Apr 06, 2006 4:21 pm
Location: nyc

Re: YBox2 - DOA?

by telarium on Wed Aug 03, 2011 1:43 pm

I think I'm okay with leaving a small wire as a connector. It ain't pretty, but it works.
telarium
 
Posts: 21
Joined: Sun Jul 31, 2011 11:28 pm

Re: YBox2 - DOA?

by telarium on Tue Aug 09, 2011 1:01 am

Well, I spoke too soon. It was working for the day I tried soldering the chip's pin directly to the voltage. It worked for a while, and I upgraded to the new 1.2 bootloader. Now it seems to be dead again. I measured the voltage going into the propeller, and it seems good. But the LED doesn't turn on anymore, there's no video signal, and none of the ethernet lights come on.

Help!
telarium
 
Posts: 21
Joined: Sun Jul 31, 2011 11:28 pm

Re: YBox2 - DOA?

by adafruit on Tue Aug 09, 2011 5:18 pm

did you load a program into it? does it respond to programming?
User avatar
adafruit
 
Posts: 11740
Joined: Thu Apr 06, 2006 4:21 pm
Location: nyc

Re: YBox2 - DOA?

by telarium on Tue Aug 09, 2011 5:30 pm

I upgraded the Bootloader to v1.2 which worked. I then loaded the Infowidget onto it. It seems like sometime after that is when it stopped responding. I will add that I did have to create the binaries for both of these myself.
telarium
 
Posts: 21
Joined: Sun Jul 31, 2011 11:28 pm