WEBIDE AFTER SD CARD FAIL
Moderators: adafruit_support_bill, adafruit

Forum rules
Talk about Adafruit Raspberry Pi® accessories! Please do not ask for Linux support, this is for Adafruit products only! For Raspberry Pi help please visit: http://www.raspberrypi.org/phpBB3/

WEBIDE AFTER SD CARD FAIL

by VOYAGERUSA on Tue Feb 12, 2013 11:16 pm

After installing new os after crash i get into installing webide up to the page where in asked to log into bitbucket account and a page with errors is returned [failed to obtain request token (status: 400 data: Invalid consumer.) is the first line of 15 lines.
can get into bit bucket account ok from google browser but fails when im trying to setup the webide from a computer other than the pi.
all was working ok untill crash and new instillation .
accepts the key and secret ok but the next page is where the errors come in.
i believe its a authentication problem .
have tried another computer thinking may be a browser cache problem but still not going into bitbucket from webide setup.Please help was working soooo goood .
TY
Dave S
VOYAGERUSA
 
Posts: 13
Joined: Tue Sep 11, 2012 7:54 pm

Re: WEBIDE AFTER SD CARD FAIL

by adafruit_support_bill on Wed Feb 13, 2013 8:02 am

What OS are you using? If you post full error messages and/or screen shots it might give us a clue to the problem.
User avatar
adafruit_support_bill
 
Posts: 30867
Joined: Sat Feb 07, 2009 10:11 am

Re: WEBIDE AFTER SD CARD FAIL

by VOYAGERUSA on Wed Feb 13, 2013 1:11 pm

TY for reply
occidentalis v.2.

failed to obtain request token (status: 400 data: Invalid consumer.)
at OAuthStrategy.authenticate (/usr/share/adafruit/webide/node_modules/passport-bitbucket/node_modules/passport-oauth/lib/passport-oauth/strategies/oauth.js:183:36)
at exports.OAuth.getOAuthRequestToken (/usr/share/adafruit/webide/node_modules/passport-bitbucket/node_modules/passport-oauth/node_modules/oauth/lib/oauth.js:512:17)
at passBackControl (/usr/share/adafruit/webide/node_modules/passport-bitbucket/node_modules/passport-oauth/node_modules/oauth/lib/oauth.js:368:13)
at IncomingMessage.exports.OAuth._performSecureRequest.request.on.callbackCalled (/usr/share/adafruit/webide/node_modules/passport-bitbucket/node_modules/passport-oauth/node_modules/oauth/lib/oauth.js:380:9)
at IncomingMessage.EventEmitter.emit (events.js:126:20)
at IncomingMessage._emitEnd (http.js:366:10)
at HTTPParser.parserOnMessageComplete [as onMessageComplete] (http.js:149:23)
at CleartextStream.socketOnData [as ondata] (http.js:1367:20)
at CleartextStream.CryptoStream._push (tls.js:526:27)
at SecurePair.cycle (tls.js:880:20)
VOYAGERUSA
 
Posts: 13
Joined: Tue Sep 11, 2012 7:54 pm

Re: WEBIDE AFTER SD CARD FAIL

by adafruit_support_bill on Wed Feb 13, 2013 4:18 pm

occidentalis v.2.

But you said it was failing on "a computer other than the pi." What OS & browser are you running there?
User avatar
adafruit_support_bill
 
Posts: 30867
Joined: Sat Feb 07, 2009 10:11 am

Re: WEBIDE AFTER SD CARD FAIL

by VOYAGERUSA on Wed Feb 13, 2013 4:41 pm

LINUX -KUBUNTU- CHROME
WIN 7 PRO -CHROME
WIN 7 ULTIMATE -CHROME
Tried on 3 different machines all with chrome on same network ,wifi or cat5.
all give log on to pi ok but when click to go to bitbucket it returns errors.
note :bitbucket told me ( Unfortunately, we cannot assist with the projects that are hosted here, nor third-party integrations. You should contact the maintainer of the web ide for assistance, or try their public groups].
all i can get.
Dave S
VOYAGERUSA
 
Posts: 13
Joined: Tue Sep 11, 2012 7:54 pm

Re: WEBIDE AFTER SD CARD FAIL

by adafruit_support_bill on Wed Feb 13, 2013 5:12 pm

I'll forward this to the WebIDE developers to see if they have any suggestions.
User avatar
adafruit_support_bill
 
Posts: 30867
Joined: Sat Feb 07, 2009 10:11 am