0

Flora and Windows 10 Device Manager No Show!
Moderators: adafruit_support_bill, adafruit

Please be positive and constructive with your questions and comments.

Re: Flora and Windows 10 Device Manager No Show!

by Luzzit on Fri Apr 01, 2016 3:13 pm

Hello Ada,

I'll be away from all PCs until April 13. Will get back to you all then.

Have a great weekend!

Thanks for helping me get the Win 10 machine to blink flora.

Pilgrims progress, right?!

All The Best,

Luzzit

Luzzit
 
Posts: 13
Joined: Tue Mar 08, 2016 9:15 pm

Re: Flora and Windows 10 Device Manager No Show!

by adafruit_support_rick on Sat Apr 02, 2016 11:23 am

Try clicking the reset button on the flora after you click the upload

adafruit_support_rick
 
Posts: 35095
Joined: Tue Mar 15, 2011 11:42 am
Location: Buffalo, NY

Re: Flora and Windows 10 Device Manager No Show!

by adafruit2 on Thu Apr 14, 2016 12:21 pm

ok so what does the Arduino IDE show up in the COM ports?

adafruit2
Site Admin
 
Posts: 17662
Joined: Fri Mar 11, 2005 7:36 pm

Re: Flora and Windows 10 Device Manager No Show!

by tiger1 on Thu Apr 14, 2016 12:27 pm

@ adafruit2 It just indicates the port number (e.g., COM3), and it does not recognize Flora...

tiger1
 
Posts: 7
Joined: Fri Feb 12, 2016 9:49 am

Re: Flora and Windows 10 Device Manager No Show!

by adafruit2 on Thu Apr 14, 2016 12:30 pm

tiger & luzzit - there are *two* people in this thread with different problems - so its already very confusing.

please - both of you need to post a ton of screenshots showing what is in the device manager and the arduino IDE

adafruit2
Site Admin
 
Posts: 17662
Joined: Fri Mar 11, 2005 7:36 pm

Please be positive and constructive with your questions and comments.