0

WB 2010 Boards missing R43 Pads
Moderators: adafruit_support_bill, adafruit

Please be positive and constructive with your questions and comments.

Re: WB 2010 Boards missing R43 Pads

by spacedoggy on Fri Jul 29, 2011 9:17 am

correct me if I'm wrong but it looks to me like R45 is ok and our only problem is with R43...

I'll superimpose positions on your photo...

Image

Again correct me if I'm wrong here. but would it be possible to 'ghetto mount' the R43 as a 1206 of equal value resistor between the gap.

SD.
Last edited by spacedoggy on Fri Jul 29, 2011 10:37 am, edited 1 time in total.
spacedoggy
 
Posts: 46
Joined: Fri Apr 22, 2011 3:45 pm

Re: WB 2010 Boards missing R43 Pads

by lcstyle on Fri Jul 29, 2011 10:13 am

spacedoggy wrote:correct me if I'm wrong but it looks to me like R45 is ok and our only problem is with R43...

I'll superimpose positions on your photo..

Again correct me if I'm wrong here. but would it be possible to 'ghetto mount' the R43 as a 1206 of equal value resistor between the gap.

SD.


You are definitely correct sir, don't know why I originally included r45 in this, perhaps my mind was tired and groggy. I have edited the post and thread title to WB 2010 Boards Missing R43 Pads, suggest you do the same to avoid confusion.

Ghetto rigging a 1206 SMD Resistor here is a solution (most likely one I will employ). Bridging from the existing pad over to the resistor with solder. Alternatively you can use a regular resistor of the same value (ugly).

I am not one for kludges, if you can't tell I am somewhat of a pedant.
EDIT ***

Use P22ECT-ND RES 22 OHM 1/4W 5% 1206 SMD for R43 on boards missing this pad.
Let’s put a smile on that face!

lcstyle
 
Posts: 76
Joined: Sun Oct 26, 2008 10:55 am

Please be positive and constructive with your questions and comments.