Black Lives Matter - Action and Equality. ... Adafruit joins the Stop Hate for Profit campaign.
0

Firmware-Error on XPortDirect+: after Update its a XPort03
Moderators: adafruit_support_bill, adafruit

Please be positive and constructive with your questions and comments.

Firmware-Error on XPortDirect+: after Update its a XPort03

by CJM on Sun Jul 06, 2008 6:00 am

Hi,

Enythyink (withouth the "Chat" http://www.ladyada.net/make/eshield/test.html)
has not worked :(

I think i make an Firmware-Update,
Klick Klick

and Now my xPort Direct + is an
XPort-03 - firmware v2.00 (say Lantronix DeviceInstaller)


What can i do?

TFTP does not work, Firmware Restore does not work ...



And the XPort-03 "brandet" D+ does nothing :(((
CJM
 
Posts: 22
Joined: Sat Jan 26, 2008 4:42 pm

by adafruit on Sun Jul 06, 2008 5:07 pm

er, if you did a firmware upgrade (not sure why that was necessary??) and it doesnt work, thats not really an xport shield problem. thats an xport module problem.

adafruit
 
Posts: 12151
Joined: Thu Apr 06, 2006 4:21 pm
Location: nyc

by CJM on Mon Jul 07, 2008 8:44 am

ladyada wrote:thats not really an xport shield problem. thats an xport module problem.


Ups, thats right...

but

can anyone help me?



Update:

I stand on my dealer with the manufacturer in touch
it probably looks like as if I would have done it
wrong firmware on the XPort Direct + to burn.

From firmware-Updates So I advise;)
CJM
 
Posts: 22
Joined: Sat Jan 26, 2008 4:42 pm

by CJM on Tue Aug 12, 2008 3:02 am

xPORT Direct+ is Back (strictly speaking a new xP.)


BUT du not use the new Firmware ;)
CJM
 
Posts: 22
Joined: Sat Jan 26, 2008 4:42 pm

Please be positive and constructive with your questions and comments.