Due to high demand expect some shipping delays at this time, orders may not ship for 3-4 business days. On MLK Day no orders will be shipped.
0

Connection issues with 1 of 2 new Floras
Moderators: adafruit_support_bill, adafruit

Please be positive and constructive with your questions and comments.

Connection issues with 1 of 2 new Floras

by etherviz on Tue Dec 07, 2021 3:45 am

I just received an order of 2 Floras, unfortunately only one of them shows up in the ports menu of the Arduino ide. I also noticed that the red #7 led never lights. The other unit works flawlessly. Is there anything that can be done, short of a return?

etherviz
 
Posts: 2
Joined: Sun Oct 28, 2012 11:44 pm

Re: Connection issues with 1 of 2 new Floras

by rpiloverbd on Tue Dec 07, 2021 6:58 am

I think you should immediately mail to adafruit's customer service mentioning your order ID.

rpiloverbd
 
Posts: 94
Joined: Mon Nov 29, 2021 8:13 am

Re: Connection issues with 1 of 2 new Floras

by danhalbert on Tue Dec 07, 2021 11:36 am

The Flora has an on/off switch. Might it be off on the "bad" one?

danhalbert
 
Posts: 2957
Joined: Tue Aug 08, 2017 12:37 pm

Re: Connection issues with 1 of 2 new Floras

by etherviz on Thu Dec 09, 2021 5:11 am

No, unfortunately not. I've tried it every way, still no response.

etherviz
 
Posts: 2
Joined: Sun Oct 28, 2012 11:44 pm

Re: Connection issues with 1 of 2 new Floras

by danhalbert on Thu Dec 09, 2021 9:25 am

OK, we'll get you a new one. Please send an email to support@adafruit.com, with a pointer to this thread and your order number, and say that a replacement has been authorized.

danhalbert
 
Posts: 2957
Joined: Tue Aug 08, 2017 12:37 pm

Please be positive and constructive with your questions and comments.