Black Lives Matter - Action and Equality. ... Adafruit joins the Stop Hate for Profit campaign.
0

Monster mask Stopped Working
Moderators: adafruit_support_bill, adafruit

Please be positive and constructive with your questions and comments.

Monster mask Stopped Working

by bfpa40 on Mon May 18, 2020 9:28 am

I purchased a Monster Mast a while back and it recently stopped powering on. The red LED near the power connector comes on but nothing on either of the displays. Is there any troubleshooting I can do to get the Mask possibly working again?

bfpa40
 
Posts: 6
Joined: Fri Mar 23, 2018 12:14 pm

Re: Monster mask Stopped Working

by dastels on Mon May 18, 2020 10:47 am

Does it still show up when plugged into USB? Either in the Arduino IDE or as a CIRCUITPY drive/REPL, depending on how you're programming it.

Dave

dastels
 
Posts: 2755
Joined: Tue Oct 20, 2015 3:22 pm

Re: Monster mask Stopped Working

by bfpa40 on Thu May 21, 2020 8:27 pm

I've only ever used it stand alone haven't tried either ArduinoIDE or Circuit Python. I know its recognized by my Linux machine when I plug it into it.

bfpa40
 
Posts: 6
Joined: Fri Mar 23, 2018 12:14 pm

Re: Monster mask Stopped Working

by dastels on Thu May 21, 2020 9:37 pm

So if you plug in the USB it's recognized. Nothing else with the displays? Does a drive mount? What if you double-press reset while it's plugged in?

Dave

dastels
 
Posts: 2755
Joined: Tue Oct 20, 2015 3:22 pm

Please be positive and constructive with your questions and comments.