0

graphs not showing in 'feeds' section
Moderators: adafruit_support_bill, adafruit

Please be positive and constructive with your questions and comments.

graphs not showing in 'feeds' section

by chickenshack on Tue Feb 26, 2019 11:32 am

I used to be able to see my data points in a graph at the top of the feed page. What happened to that feature?

2019-02-26_at 8.18.12_AM.png
2019-02-26_at 8.18.12_AM.png (418.17 KiB) Viewed 169 times

chickenshack
 
Posts: 3
Joined: Thu Oct 11, 2018 12:32 pm

Re: graphs not showing in 'feeds' section

by abachman on Tue Feb 26, 2019 12:13 pm

Hi chickenshack,


We recently updated out chart renderer (https://io.adafruit.com/blog/notebook/2019/02/25/updated-charts-and-gauges/) and found the same bug, but only when opening feed pages on high DPI screens. Specifically, the charts work fine on external monitors, but were broken on Retina displays. Totally not an intentional feature removal.

We've deployed a fix, so you should be able to see charts on feed and group pages again. Are you able to check if they're showing up for you now?


- Adam B.

abachman
 
Posts: 286
Joined: Mon Feb 01, 2010 12:48 pm

Re: graphs not showing in 'feeds' section

by chickenshack on Tue Feb 26, 2019 2:17 pm

Hi Adam,

I just checked and was able to see the graphs again. Thanks for the quick response and fix!!!

chickenshack
 
Posts: 3
Joined: Thu Oct 11, 2018 12:32 pm

Re: graphs not showing in 'feeds' section

by jolleylama on Fri Apr 19, 2019 9:55 am

This problem is still happening for me. I can't see any graphs in any feeds, even though I have data history. I cleared all cookies and cache and still no chart. Any ideas?
Attachments
feed-missing graph.png
feed-missing graph.png (132.82 KiB) Viewed 91 times

jolleylama
 
Posts: 4
Joined: Tue Jul 04, 2017 1:14 pm

Re: graphs not showing in 'feeds' section

by brubell on Mon Apr 22, 2019 9:29 am

This problem is still happening for me. I can't see any graphs in any feeds, even though I have data history. I cleared all cookies and cache and still no chart. Any ideas?


It currently looks OK for my feeds. What browser and operating system are you using? Any extensions?

brubell
 
Posts: 370
Joined: Fri Jul 17, 2015 10:33 pm

Re: graphs not showing in 'feeds' section

by jolleylama on Mon Apr 22, 2019 5:32 pm

I have tried it on Windows 7 using Opera Version:58.0.3135.79 and Google Chrome Version 63.0.3239.132 (Official Build) (64-bit).

Also on Mac OS 10.14.4 under Safari Version 12.1 (14607.1.40.1.4) and Google Chrome Version 73.0.3683.103 (Official Build) (64-bit).

It's weird because my scale only ranges +/- 1.0. IDK if it's my account, but I'm updating my temperature data about once per minute. The data seems to be in the data history properly. Perhaps my company is blocking some needed javascript/

jolleylama
 
Posts: 4
Joined: Tue Jul 04, 2017 1:14 pm

Re: graphs not showing in 'feeds' section

by jolleylama on Tue Apr 23, 2019 8:08 am

I think my problem must be related to my work. I can see the feed from home. It just stopped working here, so they must have added some new web filtering or something. I'm getting errors connecting to WebSocket "wss://io.adafruit.com/mqtt:443/".

Thanks for following up. I hope this can help some other users.

jolleylama
 
Posts: 4
Joined: Tue Jul 04, 2017 1:14 pm

Please be positive and constructive with your questions and comments.