Black Lives Matter - Action and Equality. ... Adafruit is open and shipping.
0

Bug? Wrong data appearing in Dashboard graph
Moderators: adafruit_support_bill, adafruit

Forum rules
If you're posting code, please make sure your code does not include your Adafruit IO Active Key or WiFi network credentials.
Please be positive and constructive with your questions and comments.

Bug? Wrong data appearing in Dashboard graph

by IoTAll on Tue Jun 09, 2020 6:49 am

Hi!

I have been using Adafruit.io for a while and I really love it!

I have observed a strange behaviour and a mismatch between the feed values and how it appears on the graph in dashboards.

Here is an example:
On the feed data log, all values are around 40 ~41 at around 2am.
Feed.JPG
Feed.JPG (127.33 KiB) Viewed 47 times


But looking at the graph now, I see the value 37 appearing, which is not part of the feed.
from graph.jpg
from graph.jpg (41.36 KiB) Viewed 47 times


I havent deleted or modified any of the feed.

Is this a bug?

IoTAll
 
Posts: 152
Joined: Wed May 31, 2017 6:34 pm

Re: Bug? Wrong data appearing in Dashboard graph

by brubell on Wed Jun 10, 2020 11:03 am

Hi IoTAll, this does indeed look like a bug.

Could you navigate to https://io.adafruit.com/feedback and click "contact Adafruit IO Support". Click "There is an issue with Adafruit IO. Something is broken!" and include a link to this thread.

I'll be able to access your account information and help from there.

brubell
 
Posts: 946
Joined: Fri Jul 17, 2015 10:33 pm

Please be positive and constructive with your questions and comments.