0

Nothing displays for older browsers now
Moderators: adafruit_support_bill, adafruit

Forum rules
If you're posting code, please make sure your code does not include your Adafruit IO Active Key or WiFi network credentials.
Please be positive and constructive with your questions and comments.

Re: Nothing displays for older browsers now

by jwcooper on Mon Nov 30, 2020 2:10 pm

ratzapper wrote:I still have only the blank page. I have attached a screen shot from Web Debugger in Safari. It seems like a resource is still missing - Safari version 12 on an iPhone 6+ running iOS 12.4.9


We should have a fix for this later today as well. Thanks for reporting it.

jwcooper
 
Posts: 788
Joined: Tue May 01, 2012 9:08 pm

Re: Nothing displays for older browsers now

by ratzapper on Mon Nov 30, 2020 8:55 pm

The page is now working. Thank you very much for your efforts to fix this.

ratzapper
 
Posts: 3
Joined: Wed Aug 12, 2020 2:21 am

Re: Nothing displays for older browsers now

by jwcooper on Tue Dec 01, 2020 6:40 pm

ratzapper wrote:The page is now working. Thank you very much for your efforts to fix this.


Great! Thanks for following up with us.

jwcooper
 
Posts: 788
Joined: Tue May 01, 2012 9:08 pm

Re: Nothing displays for older browsers now

by Chinoz on Sun Apr 18, 2021 11:54 pm

Hi, created a new IO account this morning (downunder in Oz ). Was able to enter some feeds and name a dashboard.
Not able to edit these items because the commands on left of screen are not visible. Screenshot below.
Am using Firefox version 87.0, last updated on 16Mar2021 on a Samsung tablet, Android 5.1

Many thanks Chinoz.
Attachments
Screenshot_2021-04-19-13-07-59.png
Screenshot_2021-04-19-13-07-59.png (46.28 KiB) Viewed 115 times

Chinoz
 
Posts: 1
Joined: Sun Apr 18, 2021 10:45 pm

Please be positive and constructive with your questions and comments.