0

Feed not working anymore
Moderators: adafruit_support_bill, adafruit

Forum rules
If you're posting code, please make sure your code does not include your Adafruit IO Active Key or WiFi network credentials.
Please be positive and constructive with your questions and comments.

Feed not working anymore

by alanm on Wed Oct 14, 2015 12:21 am

As of this morning my feeds from my esp8266 (humidity and temp)are not being updated on adafruit-IO. If I look at the serial monitor, I can see it is connecting and publishing data but nothing updates on the site. Anyone else having this problem today?

alanm
 
Posts: 18
Joined: Tue Oct 09, 2012 4:58 pm

Re: Feed not working anymore

by jwcooper on Wed Oct 14, 2015 10:06 am

Hi, we're actively looking into it. Thank you for notifying us of issues. Will reply here as soon as it's resolved.

jwcooper
 
Posts: 677
Joined: Tue May 01, 2012 9:08 pm

Re: Feed not working anymore

by jmpantelis on Wed Oct 14, 2015 11:37 am

Yup, I have an ambiance test setup for light, humidity, and temperature in my studio, on a 5 minute interval. My dashboard is showing that last value recorded was 8:41am today. I am using a HUZZAH ESP-12, DHT22, and a photocell connected to analog pin.

jmpantelis
 
Posts: 14
Joined: Fri Mar 20, 2015 2:15 pm

Re: Feed not working anymore

by jwcooper on Wed Oct 14, 2015 1:27 pm

Can you try again? The production issues appear to be resolved now.

Thanks!

jwcooper
 
Posts: 677
Joined: Tue May 01, 2012 9:08 pm

Re: Feed not working anymore

by alanm on Wed Oct 14, 2015 1:43 pm

Yes looks like everything is working again now, I can see my data! Thank you!

alanm
 
Posts: 18
Joined: Tue Oct 09, 2012 4:58 pm

Re: Feed not working anymore

by jmpantelis on Thu Oct 15, 2015 10:32 am

Yup. It's up.

jmpantelis
 
Posts: 14
Joined: Fri Mar 20, 2015 2:15 pm

Please be positive and constructive with your questions and comments.