0

Unable to log into Open Beta
Moderators: adafruit_support_bill, adafruit

Please be positive and constructive with your questions and comments.

Unable to log into Open Beta

by jeffhaas on Thu Dec 17, 2015 10:33 pm

Hi, I tried to log into the Open Beta for the first time, and I get the error, "The page isn't redirecting properly". I went to my Adafruit account and updated some things (my user name had a space in it, that's gone) but it didn't change anything.

This is the URL that had the issue:
https://accounts.adafruit.com/auth/adaf ... 247d5fe557

jeffhaas
 
Posts: 14
Joined: Wed Jun 03, 2009 2:12 am

Re: Unable to log into Open Beta

by nrobbins on Thu Dec 17, 2015 10:37 pm

I am having the same issue.

nrobbins
 
Posts: 3
Joined: Thu Dec 17, 2015 10:29 pm

Re: Unable to log into Open Beta

by jwcooper on Thu Dec 17, 2015 11:03 pm

What browser are you using, and what url are you using to access adafruit io? Can you try clearing your browser cache?

I just created a new user, and signed up and was able to get in without issues. There's likely a bug, but I'm just not sure where or how it is happening right now.

Thanks!

jwcooper
 
Posts: 666
Joined: Tue May 01, 2012 9:08 pm

Re: Unable to log into Open Beta

by jeffhaas on Thu Dec 17, 2015 11:10 pm

It's working now.

jeffhaas
 
Posts: 14
Joined: Wed Jun 03, 2009 2:12 am

Re: Unable to log into Open Beta

by jwcooper on Thu Dec 17, 2015 11:13 pm

Great, thanks for the update!

jwcooper
 
Posts: 666
Joined: Tue May 01, 2012 9:08 pm

Please be positive and constructive with your questions and comments.


cron