🎁📬❄️📦 Holiday Shipping Deadlines are approaching! International customers and domestic ground - get your orders in 12/9/2020 📦❄️📬🎁
0

Seem to be having problems with CP6.0 on Matrix Portal M4 ..
Moderators: adafruit_support_bill, adafruit

Please be positive and constructive with your questions and comments.

Seem to be having problems with CP6.0 on Matrix Portal M4 ..

by sealyon on Tue Nov 17, 2020 8:32 am

I just tried to download CP6.0 onto my Matrix Portal M4. At first, I was getting a green flashing light that stayed on for a few seconds then turned white. I reset the board a few times and it kept doing this. Then it stopped and switched to staying flashing green. I think flashing green is correct since that means it has finished running the default code.py (print('Hello World!')). Just not sure what it was doing initially and if that is normal.

I also see that all of the files on CIRCUITPY have a date of 1/1/2000 12:00:00 AM. I'm running on WIN10. Is this normal?

Am I Ok to keep running this? Thanks.

sealyon
 
Posts: 167
Joined: Mon Jun 18, 2012 12:14 pm

Re: Seem to be having problems with CP6.0 on Matrix Portal M

by tannewt on Tue Nov 17, 2020 6:24 pm

It is normal for the files to be dated 2000.

The green to white seems that something was sending serial to CircuitPython and it entered the REPL (white LED).

Are you able to use it as normal?

tannewt
 
Posts: 1922
Joined: Thu Oct 06, 2016 8:48 pm

Please be positive and constructive with your questions and comments.