Please note: Friday June 18 is a holiday celebrating Juneteenth, please allow extra time for your order to arrive and plan accordingly.
0

Python code will not run only .UF2
Moderators: adafruit_support_bill, adafruit

Please be positive and constructive with your questions and comments.

Python code will not run only .UF2

by rmerlo on Mon Feb 15, 2021 1:10 pm

i have loaded the Circuit Python drivers and have my lib set up correctly in just wondering why I can't save from Mu to my clue? it will only run the code.py output: Hello World!

rmerlo
 
Posts: 2
Joined: Mon Feb 15, 2021 1:02 pm

Re: Python code will not run only .UF2

by dastels on Mon Feb 15, 2021 2:29 pm

You need to replace code.py on the CLUE. CircuitPython looks for code.py and main.py, in that order. The first it finds gets loaded and executed.

Dave

dastels
 
Posts: 6485
Joined: Tue Oct 20, 2015 3:22 pm

Re: Python code will not run only .UF2

by rmerlo on Wed Feb 17, 2021 12:46 pm

Can you elaborate a little more?? I tried to delete the code.py and replace it with my code. The clue just says code done running. Thank you!

rmerlo
 
Posts: 2
Joined: Mon Feb 15, 2021 1:02 pm

Re: Python code will not run only .UF2

by dastels on Wed Feb 17, 2021 12:57 pm

Can you post your code.py?

Dave

dastels
 
Posts: 6485
Joined: Tue Oct 20, 2015 3:22 pm

Please be positive and constructive with your questions and comments.