0

EAGLE weirdness
Moderators: adafruit_support_bill, adafruit

Please be positive and constructive with your questions and comments.

EAGLE weirdness

by rj44319 on Tue Nov 16, 2010 4:15 am

i was wondering if anyone ever cross this issue:
I was laying out the traces for a board and when i did a DRC it spits back this "with" statement.
Now, It will do it on and off. I will re work a whole side and it would be fine then I re do one line and then it gives me the error.
Any ideas? P.S.- Running default set up of DRC. Opened another board and can't repeat problem. It will more likely take a 16mil trace that a 24mil trace.
Attachments
TX bust.png
TX bust.png (49.36 KiB) Viewed 582 times
rj44319
 
Posts: 130
Joined: Wed Feb 25, 2009 10:27 pm

Re: EAGLE weirdness

by Agent24 on Wed Nov 17, 2010 4:06 am

Can't say, I use KiCad instead.

If you contact Eagle they will probably help you (sounds like a bug)
User avatar
Agent24
 
Posts: 307
Joined: Sun Jan 24, 2010 6:48 am
Location: New Zealand

Please be positive and constructive with your questions and comments.